Sanayispor'un Stoperi Hami, Halı sahada sakatlandı.

Sanayispor

Ayağı kırılan Sanayispor'un bel kemiği Stoper Hami Uçar 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Sanayispor’un tecrübeli Stoperi Hami Uçar Halı saha turnuvasında geçirdiği çarpışma esnasında sağ ayağından sakatlandı.

Hami Uçar, yaşadığı problem sonucu kaldırıldığı devlet hastanesinde yapılan incelemede, sağ ayak diz kapak altında bulunan Fibula kemiğinin kırıldığı müşahede edildi.

Ayağı alçıya alınarak evinde istirahat için taburcu edilen Hami Uçar’ın bir ay sonra alçılarının söküleceği, yeşil sahalara dönebilmesi için ise yaklaşık 3 aylık bir süreye ihtiyaç olduğu öğrenildi.

Sanayispor Stoperi Hami Uçar, Bandırmaspor PAF, Gölcükspor ve Erdekspor’dan sonra transfer olduğu Sanayispor’da bu sezon takımının bir üst kümeye taşıyacak önemli krampon olarak görülüyordu.

Hami Uçar’ın evinde ziyaret eden Spor editörümüz Zeyyat Saygın ile Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur,  "Geçmiş olsun" temennisinde bulunurken,  Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur, sezon içinde gerekli uyarıları yapmalarına rağmen böylesine bir olayla karşılaşmalarının kendileri kadar, sakatlanan oyuncunun da yaşam direncini kırdığını, Hami’nin içinde bulunduğu durumun diğer oyunculara ders olması gerektiğini söyledi.

 



amatör
5.12.2014 17:46:11
İlk önce Hami`ye geçmiş olsun. böyle futbolculuk olmaz, sen bir takımda oynuyorsun, gidip halı sahada futbol oynuyorsun.

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli